Sustinere Teza

Urmatorii studenti doctoranzi au fost exmatriculati, dupa cum urmeaza:
1. Domnul Inginer RÎPĂ I. SORIN (ING. MECANICA) - DECIZIE 1860/27.09.2010
2. Domnul inginer AVRAM I. FLORINEL (ING. MECANICA) - DECIZIE 451/5.03.2012
3. Domnul inginer ENACHE D.O. MIHAI ADRIAN (ING. SISTEMELOR) - DECIZIE 455/5.03.2012
4. Domnul inginer SANDU G. CRISTIAN (ING. MECANICA) - DECIZIE 454/5.03.2012
5. Domnul inginer RĂILEANU I. IONEL (ING. MECANICA) - DECIZIE 453/5.03.2012
6. Domnul inginer NICHITA C. MIHAI CATALIN (ING. SISTEMELOR) - DECIZIE 411/4.03.2013
____________________________________
 
Pe site-ul de mai jos au fost afisate criteriile folosite la validarea tezelor. Deocamdata nu sunt afisate criteriile pentru toate comisiile insa vor fi afisate si celalalte cat de curand.
http://www.cnatdcu.ro/criterii/teze-de-doctorat
____________________________________
 
Pentru a veni in ajutorul doctoranzilor aflati in stadiul de sustinere a tezei de doctorat a fost pregatit un model de format de teza de doctorat, pe care il gasiti aici. Mentionam ca acest model a fost elaborat la solicitarea membrilor grupului tinta iar respectarea acestui format NU este, sub nici o forma, obligatorie. Subliniem ca acest format este doar un exemplu iar formatul tezei de doctorat poate fi oricare altul decat cel prezentat aici. Singurul lucru obligatoriu este mentionarea sursei de finantare, asa cum apare la orice articol sau prezentare.

- Model pagina titlu [descarca]
- Model teza [descarca]
____________________________________
 
Ordinul Ministrului Educaţiei Cercetării şi Sportului nr. 3504/2012 privind aprobarea Regulamentului de funcţionare a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare în vederea validării tezelor de doctorat.
____________________________________
 
Formular pentru inregistrarea lucrarilor sustinute si publicate [ descarca ]
____________________________________
 
LaTex, limbaj modern de tehnoredactare [ Prezentare Latex ]

 

Universitatea "Dunarea de Jos" Galati

Universitatea Dunarea de Jos din Galati functioneaza cu incepere din anul 1948, asumandu-si de la acel moment misiunea de a pregati specialisti in diverse domenii economico-sociale, participand activ la sustinerea si transmiterea stiintei  si culturii, contribuind la imbogatirea patrimoniului local si national de cunoastere prin cercetare stiintifica. UDJ isi asuma rolul de centru cultural si civic de formare si difuzare a valorilor culturale, stiintifice si sociale atat in zona in care activeaza cat si in intreaga tara. Fiind cea mai mare si cea mai importanta institutie de invatamant superior din sud - estul Romaniei, cu un efectiv de 15.000-17.000 studenti anual in ultimii ani, UDJ se constituie in varful de lance al progreselor tehnice, stiintifice, culturale sociale cu aplicabilitate imediata sau pe termen mediu si lung, menit sa contribuie in primul rand la progresul municipiului Galati. In acest sens, UDJ colaboreaza strans cu mediul socio - economic oferindu-i specialistii de care are nevoie, consultanta, solutii tehnice la problemele curente.

In universitate exista si activeaza IOSUD - Universitatea Dunarea de Jos Galati, in care se pregatesc aproximativ 500 doctoranzi sub indrumarea a 75 de conducatori stiintifici de doctorat. In acest sens, in cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" Galati sunt implementate 2 proiecte POSDRU strategice de sprijinirea tinerilor doctoranzi.